asdf

Brad Pitt lehet Quentin Tarantino utolsó filmjének főszereplője

  • Szerző: MoziStar
Quentin Tarantino harmadszor is újra összeáll Brad Pitt-tel a rendező utolsó alkotásában, a The Movie Critic (A filmkritikus) című filmjében. Hivatalosan még nem erősítették meg, hogy Brad Pitt játssza-e a címszereplőt.

A Becstelen brigantyk után Brad Pitt legutóbb a Volt egyszer egy...Hollywoodban című filmben dolgozott együtt a rendezővel. A filmben nyújtott alakításáért elnyerte a legjobb férfi mellékszereplőnek járó Oscar-díjat. Tavaly Quentin Tarantino visszafogottan nyilatkozott utolsónak szánt filmjével kapcsolatban a Deadline újságírójának. Akkor azt mondta, hogy a film Kaliforniában játszódik 1977-ben, és hogy „egy olyan fickón alapul, aki tényleg élt, de sosem volt igazán híres, és filmkritikákat írt egy pornóújságnak”. Az ihletet Tarantino egy tinédzserkori munkája adta: pornómagazinokat töltött fel egy automatába. A mester elmondása szerint az összes magazin túlságosan mocskos volt, kivéve azt, aminek volt egy filmekkel foglalkozó rovata, és volt egy kritikus, akit Tarantino különösen kedvelt, aki a The Popstar Pages nevű fiktív kiadványnak másodállású kritikusként írt. „Szerintem nagyon jó kritikus volt. Pokolian cinikus volt” nyilatkozta a rendező. A film a Sony Pictures stúdió égisze alatt készül, Stacey Sher lesz a producer, és a 2025-ös bemutatót tervezik.

bradpitt-quentintarantino-utolsofilm
Fotó: Esquire

Az író-rendező korábban Pitt-et „az egyik utolsó megmaradt nagy filmcsillagnak” nevezte és azt is elárulta, hogy a főszereplő 35 év körül lesz, és olyasvalakit szeretne, aki még nem játszott nála főszerepet.

A páros a 2009-es Becstelen brigantykban, majd a 2019-es a Volt egyszer egy…Hollywoodban dolgozott együtt. 2025-ben pedig jöhet A filmkritikus

Megosztás facebookon