asdf

Nem A filmkritikus lesz Quentin Tarantino utolsó filmje

  • Szerző: MoziStar
  • Forrás: Variety
Quentin Tarantino leselejtezi az utolsónak szánt filmjét, A filmkitikus-t.

Quentin Tarantino már nem tervezi elkészíteni a "The Movie Critic"-et, amelyről korábban azt mondta, hogy az lesz az utolsó filmje rendezőként. A Deadline forrásai szerint a rendező lemondott a projektről.

„A filmkritikus lett volna Tarantino tizedik nagyjátékfilmje, de a források szerint nem akarja újraírni a forgatókönyvet, és a projektet sem akarja újjáéleszteni, ehelyett inkább valami újjal szeretne foglalkozni” – számolt be a Variety.

tarantino_pitt_hollywood

A film főszerepét Brad Pitt kapta. Korábban Tarantino azt mondta, hogy az 1977-ben játszódó film egy kisstílű filmkritikusról szól, aki remek kritikákat ír egy pornómagazin számára. Azt is pletykálták, hogy Pitt a Volt egyszer egy...Hollywood Cliff Booth karakterének valamilyen formáját alakítja majd, aki Tarantino történetében nagy filmrajongó volt. 

Tarantino a tavalyi cannes-i filmfesztivál közönsége előtt még így beszélt A filmkritikusról: „Nem mondhatok nektek semmit, amíg nem látjátok a filmet. Most is kísértésbe estem, hogy elmondjam a karakter néhány monológját, de nem fogom. Talán ha kevesebb videokamera lenne. Csak ki kell várnotok és meglátjátok.”

Még Tom Cruise neve is felmerült egy másik szerep kapcsán és A filmkritikus forgatásának terve már jól alakultak, de Tarantino meggondolta magát. Pitt szereposztása mellett a produkció 20 millió dolláros adótámogatást is kapott Kalifornia államtól. Nem tudni, hogy a rendező milyen projektet választ következő vagy épp utolsó filmjének.

Megosztás facebookon