asdf

Lefújták A múmia londoni díszbemutatóját a terrortámadás miatt

  • Szerző: MoziStar
  • Forrás: UIP-Duna
Június elsején lett volna a Tom Cruise főszereplésével készült A múmia díszbemutatója Londonban, ám a manchesteri terrortámadás miatt a gyártó stúdió törölte a nagyszabású eseményt.
Az iszlamista öngyilkos merénylő 22 embert – köztük kisgyerekeket – ölt meg, a sebesültek száma megközelíti a hatvanat. Angliában továbbra is a legmagasabb terrorkészültség van érvényben, mert titkosszolgálati jelentések alapján további támadások várhatók.
themummy_premiere01
„Mindannyiunkat lesújtott a manchesteri terrortámadás, és minden erőnkkel a helyi közösség és az ország mellett állunk. Tiszteletünket fejezzük ki mindazok iránt, akik érintettek a tragédiában, és úgy döntöttünk, nem rendezzük meg A múmia jövő hétre tervezett díszbemutatóját.” – üzente közleményében a Universal Studios. Egy másik nagy hollywoodi stúdió, a Warner Bros. hasonló indokkal lefújta a Wonder Woman londoni díszbemutatóját.

Ariana Grande popsztár, akinek koncertje után a terrortámadás történt, felfüggesztette európai turnéját, részben az áldozatok iránti tiszteletből, részben azért, mert nincs olyan állapotban, hogy színpadra tudna lépni.


A múmia/The Mummy – Hazai bemutató: 2017. június 8.
Megosztás facebookon