asdf

Nézzétek meg a Gravitáció spinoff rövidfilmjét

  • Szerző: P. Kristóf
Alfonso Cuarón fia készített egy rövidfilmet, amely választ ad a Gravitáció pár kérdésére.

Ha még nem láttad a Gravitációt, akkor ezt a bekezdést ne olvasd el! Ugye mindannyian emlékeztek arra a jelenetre, amikor egy rejtélyes hang végre válaszol az orosz mentőkapszulában ragadt Sandra Bullock rádióüzenetére? Bár a férfi valamilyen érthetetlen nyelven beszél, a háttérben ugató kutyák és a kisgyermek hangjától megnyugszik. 

Gravitáció

Most a rendező fia, Jonas Cuarón, aki a Gravitáció forgatókönyvén is dolgozott apjával, végre választ adott a kérdésre, hogy kivel és miről beszélt valójában Ryan Stone karaktere. A rövidfilmnek ez a figura a főszereplője, akiről a hét perces alkotás a címét is kapta: Aningaaq. Ebben kiderül, hogy mindaz, ami Stone és egyben a nézők számára is megnyugvást hozott, az elveszett a fordításban. 

Érdekesség, hogy a stúdió benevezte az Aningaaq-ot az Oscar-ra a legjobb élőszereplős rövidfilmek kategóriájában. Ha a Gravitáció is jelölést kap (és valószínűleg fog kapni), akkor történelmet írnak, ugyanis sosem volt még arra példa, hogy egy film és a belőle készült rövidfilm egyszerre induljon a világ egyik legnagyobb filmes elismeréséért.

Ha kíváncsiak vagytok a Gravitációban megismert történet másik oldalára is, akkor nézzétek meg a teljes hét perces alkotást itt.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon