asdf

Végre láthatjuk Godzilla ellenfeleit

  • Szerző: P. Kristóf
Míg az 1998-as Godzillában maga a címszereplő volt a főellenség, addig a jóval súlyosabb és sötétebb új verzióban ő a kisebbik rossz, aki azért jött, hogy legyőzze a ránk leselkedő még nagyobb veszélyt.

Megérkezett a Godzilla legújabb nemzetközi előzetese, melyben első alkalommal láthatjuk azokat az óriásszörnyeket, melyekkel meg kell majd küzdenie a világ legismertebb hüllőjének. Először kapunk betekintést a film cselekményébe is, hiszen eddig pár gyönyörűen komor jeleneten kívül csupán a hangulatába kostolhattunk bele, most viszont már legalább egy rövid szinopszis szintjén azt is megtudhatjuk belőle, miről szól majd. Aki teljes homyálban szeretne beülni rá, az gondolja át, mielőtt elindítja az előzetest, mert komoly spoilereket tartalmaz.

A korábbi előzetesek kivétel nélkül a címszereplőt tették felelőssé a bemutatott pusztításokért, most azonban felfedik az igazságot, miszerint valójában a tudósok kísérleteinek következtében létrejött és elszabadult mutáns szörnyetegek álltak a dolog mögött. Ezzel együtt Godzilla az eredeti japán klasszikus előtt tisztelegve ismét a történet hőse és nem ellensége lesz, vagyis az emberiség egyetlen esélye a túlélésre. 

Godzilla - Hazai bemutató: 2014. május 15. 

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon