asdf

Előzetesek

Íme az amerikai Életrevalók előzetese

2018. október 04.
Hollywood nem bír magával! Irigykedni is felesleges, hiszen annyi remek filmje van. Épp ezért értelmetlennek tűnik, hogy az amúgy megunhatatlanul tökéletes francia Életrevalók-ból remake-t csináltak.

Paul Walker életéről szóló dokumentumfilm előzetese

2018. július 27.
Augusztus 11-én tűzi műsorra a Paramount Network az öt éve balesetben meghalt színész életéről szóló dokumentumfilmet, amelyhez befutott az előzetes.

A Grincs - Új, szinkronos előzetes

2018. július 13.
Az Universal Pictures és az Illumination nyolcadik egész estés animációs filmje A Grincs decemberben kerül a mozikba, amely Dr. Seuss közkedvelt karácsonyi klasszikusa alapján készült. Íme az új előzetes.

Ragadozó városok - Új, szinkronizált előzetes

2018. június 07.
Decemberben kerül mozikba a Universal Pictures legújabb nagyszabású fantasy-ja, a Ragadozó városok című film, amihez új magyar előzetes érkezett.

Mission: Impossible – Utóhatás - Új, szinkronos előzetes

2018. május 31.
Augusztusban visszatér Ethan Hunt és csapata. A hatodik M:I filmből sem hiányozhatnak a látványos és akciódús jelenetek és a legújabb előzetes is azt bizonyítja, hogy az Utóhatás túl akar tenni minden korábbi epizódon.

Szupercella 2. - Első előzetes

2018. május 25.
Június végén érkezik a Szupercella folytatása. Sylvester Stallone ezúttal Arnold Schwarzenegger helyett A galaxis őrzői-ből jól ismert Dave Bautista társaságában lesz látható.

Deadpool 2. - Utolsó előzetes

2018. április 20.
Idén májusban pofátlanul nyomulni fog a mozikban a Deadpool 2., amelynek megjelent a harmadik, és egyben az utolsó előzetese. Elég penge folytatásnak ígérkezik!

Meg - Az őscápa - Szinkronos előzetes

2018. április 11.
Idén nyáron Jason Statham-nek egy bitang nagy cápával gyűlik meg baja. Az biztos, hogy ebbe a kalandba nem szívesen kóstolnánk bele! Augusztustól mozikban a Meg - Az Őscápa!

Bosszúállók - Végtelen háború - Végleges előzetes

2018. március 16.
Kicsivel több, mint egy hónap múlva a legdurvább összecsapásban lesz részünk a Bosszúállók - Végtelen háború című Marvel moziban.

A Grincs - Szinkronos előzetes

2018. március 14.
Az Universal Pictures és az Illumination nyolcadik egész estés animációs filmje A Grincs decemberben kerül a mozikba, amely Dr. Seuss közkedvelt karácsonyi klasszikusa alapján készült. Végre itt az első előzetes.

Mission: Impossible – Utóhatás - Szinkronos előzetes

2018. február 06.
A Mission:Impossible - Utóhatás első előzetese is a Super Bawl-on debütált és hála a hazai forgalmazó gyorsaságának, már szinkronizáltan is elérhető a videó.