asdf

Előzetesek

Paul Walker életéről szóló dokumentumfilm előzetese

2018. július 27.
Augusztus 11-én tűzi műsorra a Paramount Network az öt éve balesetben meghalt színész életéről szóló dokumentumfilmet, amelyhez befutott az előzetes.

A Grincs - Új, szinkronos előzetes

2018. július 13.
Az Universal Pictures és az Illumination nyolcadik egész estés animációs filmje A Grincs decemberben kerül a mozikba, amely Dr. Seuss közkedvelt karácsonyi klasszikusa alapján készült. Íme az új előzetes.

Ragadozó városok - Új, szinkronizált előzetes

2018. június 07.
Decemberben kerül mozikba a Universal Pictures legújabb nagyszabású fantasy-ja, a Ragadozó városok című film, amihez új magyar előzetes érkezett.

Mission: Impossible – Utóhatás - Új, szinkronos előzetes

2018. május 31.
Augusztusban visszatér Ethan Hunt és csapata. A hatodik M:I filmből sem hiányozhatnak a látványos és akciódús jelenetek és a legújabb előzetes is azt bizonyítja, hogy az Utóhatás túl akar tenni minden korábbi epizódon.

Szupercella 2. - Első előzetes

2018. május 25.
Június végén érkezik a Szupercella folytatása. Sylvester Stallone ezúttal Arnold Schwarzenegger helyett A galaxis őrzői-ből jól ismert Dave Bautista társaságában lesz látható.

Deadpool 2. - Utolsó előzetes

2018. április 20.
Idén májusban pofátlanul nyomulni fog a mozikban a Deadpool 2., amelynek megjelent a harmadik, és egyben az utolsó előzetese. Elég penge folytatásnak ígérkezik!

Meg - Az őscápa - Szinkronos előzetes

2018. április 11.
Idén nyáron Jason Statham-nek egy bitang nagy cápával gyűlik meg baja. Az biztos, hogy ebbe a kalandba nem szívesen kóstolnánk bele! Augusztustól mozikban a Meg - Az Őscápa!

Bosszúállók - Végtelen háború - Végleges előzetes

2018. március 16.
Kicsivel több, mint egy hónap múlva a legdurvább összecsapásban lesz részünk a Bosszúállók - Végtelen háború című Marvel moziban.

A Grincs - Szinkronos előzetes

2018. március 14.
Az Universal Pictures és az Illumination nyolcadik egész estés animációs filmje A Grincs decemberben kerül a mozikba, amely Dr. Seuss közkedvelt karácsonyi klasszikusa alapján készült. Végre itt az első előzetes.

Mission: Impossible – Utóhatás - Szinkronos előzetes

2018. február 06.
A Mission:Impossible - Utóhatás első előzetese is a Super Bawl-on debütált és hála a hazai forgalmazó gyorsaságának, már szinkronizáltan is elérhető a videó.

Jurassic World - Bukott Birodalom - Új, szinkronos előzetes

2018. február 05.
A nyáron mozikba kerülő Jurassic World folytatásához új, magyar előzetes érkezett.