asdf

A Galaxis őrzői és a Bosszúállók együtt zúznának

  • Szerző: Medve Pál
Vége a Comic-Connak, túl vagyunk az őrzők amerikai bemutatóján és már javában dübörög a Marvel stúdió pénzcsináló gépezete. A szuperhős alakulat azonnal a boxoffice lista élre ugrott a csillagközi kalandjával, és már azon pörögnek a hírek, hogy Star Lordék mikor csatlakoznak Vasemberékhez.

A Galaxis őrzői premier utáni sajtótájékoztatóján a készítők (James Gunn) és színészek (Chris Pratt, Zoe Saldana, Vin Diesel, Dave Bautista, Karen Gillen) beszéltek az estleges crossover Marvel mixről. Az őrzők csapata egy interjúban elmondta, hogy a Marvel konyhájában megkezdődtek a tárgyalások a két csapat összehozásáról, és a bevételi adatokat vizsgálva elég nagy valószínűsége annak, hogy Rocket Racoon feltűnik Thor, Amerika Kapitány és Vasember mellett. A blockbuster császár képregény filmek között kiemelkedően startoltak az univerzum védelmezői, ugyanis az USA-ban 94 millió dollárral nyitottak az első 4 napban, tavaly előtt ennek a dupláját produkálta az Avengers első része. Valljuk be, hogy a nagyközönség számára ismeretlen képregény karaktereket felvonultató - Bosszúállók kaptak egyéni filmeket - blockbuster így is megállta a helyét az amerikai pénztáraknál.

Első körben Vin Diesel, azaz a sérthetetlen faember (Groot) ecsetelte véleményét az esetleges szuperhős mixről:

"Úgy gondolom, hogy  a Marvelnek rengeteg további lehetősége van az új őrzők után. A Bosszúállók csapata óriási rajongótáborral rendelkezik, de biztos vagyok abban a Galaxis őrzői is sok képregény fanatikust ragad meg. A stúdió tárgyalása már megtörtént a crossover filmről, valószínűleg ez az amit a nézőközönség majd látni akar."

James Gunn is megszólalt a hírrel kapcsolatban. Az első eposz direktora ismét visszatér a Galaxis őrzői 2-re is 2018-ban.

"A stúdióval már beszéltünk a lehető legtöbb lehetőségről, hogy miként lehetne az Őrzőket és a Bosszúállókat összehozni. Valószínűleg óriási sikereket generálna a crossover, azonban a megvalósítás igen nehéz lenne akár egy bő két órás látványfilmben, ugyanis a koncepció 10 különböző nagyon erős személyiségű karakterrel működne. A hangvétel is befolyásolhatja a crossover mozi összehatását, mivel az Őrzők még annyira se veszik komolyan magukat, mint a Bosszúállók. Az Őrzők inkább "badass" antihősök, nem pedig olyan jófiúk akik a Földet védelmezik."

guardians-galaxy-walking-when-should-marvel-crossover-guardians-of-the-galaxy-with-the-avengers

Zoe Saldana Gamora szerepében is elmondta véleményét az univerzumok összemixeléséről.

"Fantasztikus lenne a Bosszúállók csapatának segíteni... természetesen profi segítséget kapnának tőlünk. Amerika kapitány karaktere nagy tetszetős, hasonlít nagyon a mi szuperhős armadánk Draxére."

Dave Bautista Drax, a pusztító szerepében is boldog lenne egy 10 fős szuperhős zúzdában, főleg Hulk karakterével.

"Mint Marvel képregény rajongó, nagy örömmel fogadnám a crossovert. Hulk és Drax összecsapása mindenképpen látványos pusztítást hagyna maga után."

A galaxis őrzői - Bemutató: 2014. augusztus 14.

Megosztás facebookon