asdf

Rocket Raccoon és Groot is saját „profilképet” kaptak

Nem is olyan régen, amikor megkaptuk a szereplőkről az első önálló karakterplakátok, azon gondolkodtam, hogy vajon a beszélő „fa”, Groot és a mindenki kedvenc mosómedvéje, Rocket Raccoon miért nem kapott saját posztert. A galaxis őrzői-nek marketingesei ezúttal pótolták a hiányosságukat.

Rajtuk kívül még Gamora kapott egy igazán halálos karakterplakátot. Hát ezek után nem biztos, hogy lemerném szólítani egy szórakozóhelyen.

galaxisőrzői_1_gamora_uj_plakat

Ellenben Groot „fotója” szelídebbre sikeredett annál, mint ami valójában a karakter kérges külseje mögött lakozhat. Pedig az előzetesekből és a tv-spotokból kiderült már, hogy nagyon vehemensen tud harcolni, főleg ha cimborája, Rocket is a vállán ücsörög és szórja a golyókat. Ezúttal inkább a szelíd és bölcs „ember” szerepében tetszeleg.

galaxisőrzői_3_groot_uj_plakat

És akkor jöjjön végül a személyes kedvencem, Rocket, akinek a karakterképe nem hazudtolta meg önmagát. A vérszomjas mosómedve egy akkora fegyvernek támaszkodik, mint amekkora ő maga. Tekintetében nyoma sincs a fajtájára jellemző aranyosság, cukiság. Kőkemény harcos, akire bármikor rámerném bízni az életemet. Szükség is lesz a harcedzettségére, ugyanis augusztusban konkrétan egy Galaxis sorsáért fog többek között Rocket is felelni.

galaxisőrzői_2_rocket_uj_plakat

James Gunn látványos képregényfilmje, A galaxis őrzői 2014. augusztus 14-én érkezhet a mozikba.

Megosztás facebookon