asdf

Tv sorozat készül az X-Menből?

  • Szerző: Simon
A 20th Century Fox behálózná a kis képernyőt is. A stúdió népszerű mutánsait tv képernyőre küldené, így többször és több történetet kapna egy-egy kiemelkedő karakter.

A múlt hónapban a TV-s szuperhős sorozatok sikere a vártnál is sokkal nagyobb volt, beleértve a hónapban debütált Supergirl és Titans sorozatokat, és a Pantheon meglévő tagjainak megjelenését: A Zöld Íjász, The Flash, a SHILD ügynökei, Daredevil, Gotham és Constantine.xmen_tv

Egy újabb pletyka szerint az X-Men univerzum kialakítja a saját élőszereplős TV sorozatát, de hogy ez, hogy fog illeszkedni a Apokalipszis franchise-ba? A BleedingCool szerint a 20th Century Fox nagyon beleásta magát a dolgokba, egy X-MEN sorozat elkészítése érdekében. Viszont sem a szereplők, sem semmi más nem ismert. Ez elég kevés információ ahhoz, hogy hihető legyen, de a BC is ilyen módon jelentette be a SuperGirl-t mielőtt a CBS felkapta volna. Szóval lehet mégis igaz? Ha más nem is, de ez egyezik azzal, amit Simon Kinberg író említett korábban, hogy a Marvel folytatni akarja azt amit az Ügynökökkel és a Daredevil-lel TV sorozat franchise-zal elkezdett.

Áprilisban így nyilatkozott: "Még nehéz kitalálni, milyen lesz a franchise a jövőben, de ha megnézzük a SHILD-et, és hogy hogyan alakítja a Marvel a Daredavilt és egyéb más sorozatokat a Netflixen, az az érzésem, hogy érdemes néhány ilyen történetet a TV-ben megvalósítani, márcsak azért is, mert nincs elég lehetőség arra, hogy ezek a karakterek külön nagy filmet kapjanak és azért is mert a képregény sorozatok sokkal jobban harmonizálnak a TV-vel, mint a mozival. Az emberek minden héten leülnek megnézni az adott karakter újabb történetét, pont úgy mint a hetente megjelenő képregény esetében. Azt hiszem, hogy amit most látok a Fox-nál, az a fajta új vizuális és különleges effektek, új lehetőséget biztosítanak ezeknek a történeteknek és nem kerülnek alkalmanként 300 millió dollárba, mint egy nagy film esetén."

Megosztás facebookon