asdf

Thor a villámoktól nem, de az atomtól fél

  • Szerző: Marcika
  • Forrás: UIP-Duna
Már az utolsó simításokat végzik a thriller mesterének, Michael Mann-nek új filmjén, melynek Chris Hemsworth alakítja a főszereplőjét, aki a film miatt beleásta magát az atomenergia tudományába, és komolyan megijesztette amit olvasott.

Már az utómunka fázisában van Chris Hemsworth új filmje, a Cyber. Az ausztrál sztár FBI-ügynököt alakít, aki csapata élén összefog a kínai titkosszolgálat nyomozóival, hogy elfogjanak egy veszélyes cyberterroristát. A főgonosz egy atomerőmű számítógépes rendszere ellen intéz támadást: leállítja a hűtést, ami Csernobil méretű katasztrófával fenyeget. Hemsworth utánaolvasott a témának, és meglepődött.

michaelmann

A rendező, Michael Mann maga választotta ki Chris-t a főszerepre

"Azelőtt semmit nem tudtam az atomerőművekről meg a szoftverekről, úgyhogy alaposan elcsodálkoztam - mondja színész. - Azt kellett mondanom, hogy hűha! Ha egy számítógépes zseni a laptopjáról beküld pár algoritmust egy rendszerbe, simán meghal vagy nyomorék lesz több százezer ember. Ilyen veszélyes világban élünk, és egy átlagember teljesen ki van szolgáltatva, gyakorlatilag semmit nem tehet."

Chris Hemsworth

A Cyber rendezője a thriller egyik legnagyobb mestere, Michael Mann (Szemtől szemben, Collateral - A halál záloga). A filmet Chicago mellett olyan egzotikus helyeken forgatták, mint Kuala Lumpur, Hongkong és Dzsakarta, mert az FBI és a kínai titkosügynökök az egész világ körül kergetik a cvyberterroristákat.

Cyber - hazai bemutató: 2015. január

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon