asdf

Amerika Kapitány és Thor is kap harmadik részt

  • Szerző: P. Kristóf
A szuperhősfilmek óriási sikerének köszönhetően Thor és Amerika Kapitány kalandja is trilógiává bővül.

Nem meglepő, de már most bejelentették, hogy elkészítik a Thor és az Amerika Kapitány harmadik részét is, pedig az utóbbi folytatását még be sem mutatták. Azért nem meglepő a hír, mert a Thor: Sötét világ megduplázta elődje bevételeit és ugyanerre számítanak A tél katonája esetében is. Ehhez a bizalomhoz és a sikerhez is nagyban hozzájárul, hogy a Bosszúállók jóval népszerűbbé tette a szuperhősöket, mint amilyenek előtte voltak. 

Thor Amerika 3

Az Amerika Kapitány harmadik részét A tél katonájához hasonlóan ismét Joe és Anthony Russo rendezi majd, míg a Thor 3-ról eddig annyi derült ki, hogy Craig Kyle és Christopher Yost írja a forgatókönyvét, de ennél többet egyik projektről sem árultak el. Az viszont biztos, hogy a Bosszúállók: Ultron korának cselekménye nagyban befolyásolja majd ezeknek a sztoriját. 

A Marvel korábban bejelentette, hogy 2016-ban kettő, míg 2017-ben egy olyan filmet akarnak bemutatni, melynek témáját egyelőre még nem árulták el, így valószínű, hogy ebből kettő az Amerika Kapitány és a Thor folytatása lesz.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! 

Megosztás facebookon