asdf

Elizabeth Olsen már tutira benne lesz a Bosszúállók 2-ben

  • Szerző: P. Kristóf
Se a Disney se a Marvel nem erősítette meg a pletykákat, ami szerint Elizabeth Olsen játszhatja a Skarlát Boszorkányt a Bosszúállók második részében, a hír most mégis megerősítést kapott.

elizabeth olsenA tinifilmjeikről híres Olsen-ikrek kishúga szintén színészi pályára lépett. Azonban tőlük eltérően ő inkább a komolyabb szerepek felé kacsintgat, először a 2011-es Silent House című horrorban láthatta a közönség. Első komolyabb sikerét ugyanebben az évben érte el a Martha Marcy May Marlene-nel, ahol egy szektából kilépő fiatal lányt alakított, aki a múlt emlékeitől gyötrődve újra megpróbál beilleszkedni a társadalomba.

Azóta sorra kapja a szerepeket, nemrég még a Bosszúállók második részének kapcsán is felmerült a neve. A pletykák szerint Wanda Maximoff-ot, vagy másnéven a Skarlát Boszorkányt alakítaná, ezt azonban sem ő, sem a filmet készítő studiók nem erősítették meg. A S.H.I.E.L.D. vezetőjét, Nick Fury-t alakító Samuel L. Jackson elvégezte helyettük a munkát. A Wall Street Journal-nak elmondta, milyen információkat tud az Avengers: Age of Ultron elnevezésű produkcióról.

"Nem hiszem, hogy jövő március előtt elkezdenénk forgatni. Azt tudom, hogy a felvételeket Londonban készítjük majd, hogy James Spader Ultron lesz, aki a rossz fiú és hogy Elizabeth Olsen is csatlakozott a szereplőgárdához. Nem tudom mit fog csinálni, hogy velünk lesz e, vagy ellenünk. Még nem láttam a forgatókönyvet." -árulta el az amerikai sztár.

A Kick-Ass főszereplőjeként híressé váló Aaron Taylor-Johnson nevét is emlegették Wanda testvére, Pietro, szuperhősnevén Higanyszál kapcsán, erről azonban továbbra sem érkezett semmilyen megerősítő információ, így ez egyelőre pletyka marad.

A kedvenc szuperhőseinket és mozivásznon még sosem látott új Marvel hősöket felsorakoztató A Bosszúállók 2 2015. május elsején érkezik a mozikba.

Megosztás facebookon