asdf

Októberi DVD megjelenések

  • Szerző: P. Kristóf
DVD és Blu-ray lejátszónk a következő hónapban sem fog unatkozni, mert a Pro Video októberi felhozatala ismét számtalan kihagyhatatlan filmben bővelkedik.

Másnaposok 3

A hónapot egy fergeteges vígjátékkal kezdjük, október 2-án ugyanis érkezik a Bradley Cooper, Ed Helms, Justin Bartha és Zach Galifianakis főszereplésével készült  Másnaposok 3. Ha ezt a négy nevet egyszerre említjük, akkor biztos, hogy mindenkinek a híres Farkasfalka jut az eszébe, na, és a kemény másnapok. Todd Phillips rendező a végére tartogatta a legjavát a csapat térdcsapkodósan vicces, akciódús kalandjával, amely a páratlanul sikeres trilógia méltó befejezése.

Másnaposok

Az alkotók ráadásul igazi kiütős extrákkal pakolták meg a Blu-ray változatot. A bővített jelenetek és bakiparádé mellett feleleveníthetjük a Farkasfalka legvadabb húzásait, továbbá a jópofa és olykor kínos pillanatait is. A rajongók nagy örömére a díjnyertes vígjátéksorozat mindhárom darabját tartalmazó díszdobozzal is jelentkezünk, mely DVD és Blu-ray formátumban is elérhető lesz. Igyál hát egyet Te is a Másnaposok egészségére!

Óz, a csodák csodája 

Az imádott klasszikus, az Óz, a csodák csodája szintén október 2-án debütál varázslatos 3D-ben! A három lemezes gyűjtemény több órányi extrát tartalmaz, köztük a vadonatúj, egész estés dokumentumfilm, az Így készült az Óz, a csodák csodája, melyből megtudhatjuk, hogyan vált ez az egyedülálló alkotás a kezdeti nehézségek ellenére egy felejthetetlen filmklasszikussá és az amerikai kultúra szerves részévé.

 A vadon kölykei

A vadon kölykei csodálatos dokumentumfilm arról a kivételes szeretetről, odaadásról és kötődésről, amely emberek és állatok között alakul ki. Borneó buja esőerdeitől a zord kenyai szavannáig ünnepelt állatszakértők és lelkes segítőik orángutánokat és elefántokat mentenek meg, rehabilitálnak és juttatnak vissza a vadonba. A szeretni való “vadak” történetét október 9-től végre mi is átélhetjük 3D Blu-ray változatban.

Szemfényvesztők

Szemfényvesztők

 

Az idei év hatalmas meglepetése, a már 175 ezer néző fölött járó Szemfényvesztők, ami október 16-án jelenik meg DVD-n és a rajongók nagy örömére bővített Blu-ray változatban is! A titánok harcát is jegyző Louis Leterrier rendező fantasztikusan látványos filmjében elképesztő bűvészmutatványok és fergeteges akciók szögezik a képernyőhöz a nézőt. Négy tehetséges illuzionista –  Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Isla Fisher, Dave Franco – elkápráztatja a nemzetközi nagyközönséget merész és eredeti trükkjeivel, miközben titokban egy sokkal nagyobb dobásra készülnek, az FBI és az Interpol pedig kétségbeesetten próbál a lapjaikba látni. Az extrák között a kimaradt jelenetek mellett egy izgalmas kisfilm is helyet kapott, melyben a szemfényvesztők végre leleplezésre kerülnek.

Az acélember 

A hónap végén, október 24-én jön Az acélember 3D Blu-rayen, 3D Blu-ray steelbookban, egy különleges, S betűt formázó 3D gyűjtői fémdobozos változatban, valamint 2D-s Blu-rayen és DVD-n, mely méltó tisztelgés lesz a világhíres Clark Kent, vagyis Superman karaktere előtt, aki idén töltötte be 75. születésnapját. A magyar piacon először a 3D Blu-ray steelbook egy újabb, tartósabb, szebb,  úgynevezett “futurepak” változata kerül kiadásra, de a 3D Blu-ray gyűjtői fémdobozos változata is igazi csemege lesz a rajongók számára.

Az acélember

A történet során Clark Kentnek önmagával és földönkívüli múltjával is szembe kell szállnia, amikor a Föld pusztító fenyegetés áldozatává válik. Supermant ezúttal Henry Cavill kelti életre, aki mellett feltűnik a négy Oscar®-díjra jelölt Amy Adams, az Oscar®-díjra jelölt Michael Shannon, Diane Lane és Laurence Fishburne, valamit az Oscar®-díjas Kevin Costner és Russell Crowe is. Az alkotók több órányi extrával örvendeztetik meg a rajongókat a Blu-ray változaton; többek között kisfilmekkel a Superman mitológia karaktereiről, az akciókról, az elképesztő Krypton technikáról  –  a  fegyverekről és űrhajókról – valamint Superman elmúlt 75 évéről. 

 Mickey egér játszótere

Októberben sem maradnak kedvencek nélkül a gyerekek, mert október 2-án érkezik a legújabb Mickey egér játszótere epizód, A Kristály Mickey keresése. Továbbá egy új, a Disney csatornáról már jól ismert sorozattal érkezünk, a hónap végén ugyanis Indul a vizit Dr. Plüssivel. A varázslatos animációs sorozat a hatéves Doc McStuffins-ról szól, aki kórházat működtet játszóháza játékai részére. A kislány a kertjükben lévő kis faházában segít az elromlott játékoknak és plüssállatoknak meggyógyulni. Abban a pillanatban, amikor felteszi sztetoszkópját, a játékok megelevenednek, a kis doktor pedig felállítja a diagnózist és meggyógyítja nem csak saját, de barátai és szomszédjai "beteg" játékait is.

Megosztás facebookon