asdf

A Bosszúállóknak egy náci tiszttel is meg kell küzdeniük

A címében is szereplő gonosz robot, Ultron mellett most már egy volt náci tiszttel, Wolfgang von Strucker-rel is szembe kell nézniük a Bosszúállóknak.

Még karácsony előtt szivárgott ki, hogy a Bosszúállók csapatának Ultron mellett még egy ellenséggel kell majd szembenézniük, méghozzá a volt náci tiszttel, Wolfgang von Strucker báróval. A hírt azonban hivatalosan csupán most erőstették meg, de ezzel egyetemben azt is bejelentették, hogy ki fogja játszani. A szerepet a valóban német Thomas Kretschmann kapta, akit a hazai közönség főleg a részben nálunk forgatott Dracula című sorozat Van Helsing-jeként ismerhet, de feltűnt Peter Jackson King Kong-jában és Angelina Jolie oldalán a Wanted című filmben is.

Thomas báró

A báróról annyit kell tudni, hogy korábban náci tiszt volt, majd megalapította a HYDRA nevű szupergonosz szervezetet, melynek köszönhetően Amerika kapitány és Nick Fury egyik ősellensége (most már a Bosszúállóké is). A képregényben kortalan és bármennyiszer megölhetik, mindig visszatér ugyanolyan formában. Nem rég az is kiderült, hogy a mutáns testvérpár Higany (Aaron Taylor-Johnson) és Skarlát boszorkány (Elizabeth Olsen) neki fog dolgozni a filmben. Ők egyébként az X-Men főgonosz Magneto gyermekei.

Azt viszont egyelőre nem tudni, hogy a báró szövetségre lép-e a film igaző főellenségével, Ultronnal, vagy a történet egy teljesen más szálát képezi majd. 

A Bosszúállók 2015. május elsején térnek vissza a mozivásznakra.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon