asdf

Lexikon

Walesa - A remény embere

A legendás Andrzej Wajda filmje a lengyel hősről Walesa-ról.

Walter Mitty titkos élete

A különleges fantáziájú vígjáték főszereplője egy fantasztikus vígjátéki színész: Ben Stiller; rendezője pedig olyan komédiák tapasztalt alkotója, mint A kábelbarát, a Zoolander, vagy a Trópusi vihar: Ben Stiller

Wanted

Egy amerikai akciófilm Mark Millar azonos című képregénysorozata alapján. Rendezője az orosz Timur Bekmambetov, főszereplői James McAvoy, Morgan Freeman és Angelina Jolie.

Watchmen: Az őrzők

Ez az összetett, sokrétegű, izgalmas kalandfilm egy másik Amerikában játszódik, 1985-ben, amikor a jelmezes szuperhősök részei a társadalom mindennapi szövetének, és a „Végítélet Óra” - amely az USA és a Szovjetunió közötti feszültséget méri - folyamatosan éjfél előtt öt percen áll.

West Side Story

A Rómeó és Júlia klasszikus alap-sztoriját adaptálta Leonard Bernstein és Stephen Sondheim egy legendás Broadway musicalben, amelynek filmváltozata mind a kritika, mind pedig a közönség körében egy csapásra a musical mûfaj alappillére lett! A West Side Story összesen 10 Oscar-díjat nyert, köztük a legjobb filmnek és a legjobb rendezésnek járót is!

Wild Wild West - Vadiúj vadnyugat

Will Smith, Kevin Kline és Salma Hayek a futurisztikus vadnyugaton küzdenek meg a rájuk leselkedő ellenséggel.