asdf

Lexikon

Ha maradnék

Chloe egy fiatal lányt (Mia) alakít, aki a zenei pályára készülve a nívós Juilliard zeneakadémiára készül. a gond viszont az, hogy szerelmével, Adammel is egyre szorosabb a kapcsolata és döntenie kell. Azonban minden megváltozik, amikor Miának élet és halál között egy sokkal fontosabb döntést kell meghoznia, amely nem csak a jövőjét, hanem egész sorsát befolyásolja.

Ha/ver

A HA/VER (Kick-Ass) 2010-ben bemutatott akciófilm, amelynek alapjául a 2008 és 2010 között megjelent azonos című Mark Miller képregény szolgált.

Hajsza a győzelemért

A kétszeres Oscar-díjas® Ron Howard (Egy csodálatos elme, Frost/Nixon) ismét összeállt a kétszeres Oscar-jelölt® Peter Morgan forgatókönyvíróval (Frost/Nixon, A királynő), hogy James Hunt és Niki Lauda felejthetetlen versengését megmutassa az egész világnak. James Huntot Chris Hemsworth, Niki Laudát pedig Daniel Brühl kelti életre ebben a veszélyes, látványos, magas sebességen dübörgő izgalmas filmben, ami nem csak Forma 1 szerelmeseinek kötelező darab

Halálhegy - A Dyatlov-rejtély

Az igaz történeten alapuló film Oroszországba repíti nézőit, ahová öt mindenre elszánt amerikai diák indul útnak a múlt rejtélyes haláleseteit kutatni.

Halálos iram

A nagy sikerű Halálos iramban sorozat negyedik epizódja az első rész szereplőgárdájával.

Halálos iramban

A franchise-á fejlődő Halálos iramban első része Rob Cohen rendezésében, 2001-ből.