asdf

Lexikon

Babylon A.D.

Az apokalipszis után, valamikor a nem túl távoli jövőben, a világ tele van háborús zónával, ahol mindennapos az erőszak. A kemény harcos, Toorop a túlélés egyszerű szabálya szerint él: öl, vagy őt ölik meg.

Babysitting - A felvigyázó

A “talált videók” műfaját anno a horror hozta divatba, aztán megannyi sci-fi, majd vígjáték is született amatőr felvételek sorának álcázva magát. Phillipe Lacheau író-rendező és főszereplő is ezt a stílust választotta, hogy egy átmulatott éjszaka őrülten vicces eseményeit tárja a közönség elé.

Bad Boys - Mire jók a rosszfiúk?

Michael Bay első rendezése, melyben Will Smith és Martin Lawrence rendőrpárosa leszámol a drogcsempészekkel.

Banks úr megmentése

A Tom Hanks és Emma Thompson főszereplésével készült film a hollywoodi kulisszák mögé kukkantva a nagy Disney-klasszikus, a Mary Poppins elkészítésének viszontagságairól mesél.

Barátság extrákkal

Romantikus vígjáték két fiatalról, akik a szexbe menekülnek a szerelem elől, de rá kell jönniük, hogy a kettő együtt jár.

Barátunk, Superman

Karzan Kader saját kisfilmjének ötletét dolgozta át egészestés filmmé. A Barátunk, Superman két fiú meséje, akik egy elérhetetlen álmot szeretnének megvalósítani. A Barátunk, Superman emellett kaput nyit a történelemre és a külpolitikára, és az iraki kurd régió elfeledett, emberi oldalát ábrázolja, érzékenyen és humorral. A Barátunk, Superman valamennyi korosztály számára önfeledt szórakozást nyújt.