asdf

Lexikon

Vágy és vezeklés

Joe Wright kosztümös romantikus filmje Keira Knightley és James McAvoy főszereplésével.

Vágyak szerelmesei

A Vágyak szerelmeseit Stuart Blumberg rendezte Blumberg és Matt Winston forgatókönyvéből. A film főszerepeit Mark Ruffalo, Tim Robbins, Gwyneth Paltrow, Josh Gad, Joely Richardson, Patrick Fugit és a popsztár Alecia Moore (Pink) alakítja.

Vakszerencse

Fantasztikus színészek, egzotikus helyszínek, gazdagság, váratlan fordulatok és nagyon veszélyes játékok – a Vakszerencse magával ragadó és lebilincselő thriller.

Valentin nap

Akár zöldfülű vagy a szerelemben, akár kiábrándult, ebbe a 19 sztárt felvonultató filmbe egészen biztosan bele fogsz szeretni.

Vámpírakadémia

Richelle Mead bestseller sorozata első kötetének filmadaptációját Mark Waters (Mr. Popper pingvinjei (Mr. Popper’s Penguins), Excsajok szelleme (Ghosts of Girlfriends Past), A Spiderwick krónikák (The Spiderwick Chronicles), Bajos csajok (Mean Girls), Nem férek a bőrödbe (Freaky Friday)) rendezte, a forgatókönyvet Daniel Waters (Batman visszatér (Batman Returns)) írta.

VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan

Van valami furcsa és megmagyarázhatatlan Budapestben, ami semmiképpen sem az, amit a dizájnos útikönyvek, vagy esetleg a hazai filmek látképei festenek a városról. Az itteni életet súlyos ellentmondások színezik.