asdf

Lexikon

R.I.P.D. - Szellemzsaruk

A két halott zsaru tagja lesz a Nyugodj Békében Osztagnak (R.I.P.D.) , hogy a síron túl is szolgáljanak és védjenek. Ezúttal nem a bűnözőkkel, hanem olyan természetfeletti lényekkel kell megküzdeniük az emberiség védelmének érdekében, akik nem hajlandóak békében nyugodni.

Ragadozó

John McTiernan klasszikus akciófilmje, melyben először mutatkozott be a legendás szörny, a Ragadozó.

Ragyogás

Kubrick hátborzongatóan izgalmas remekművében - amelyet a Newsweek kritikusa az első epikus horrorfilmnek nevezett - az ember ezen utóbbi, mindenkiben mélyen megbúvó félelme jelenik meg.

Rambo - Első vér

Egy Rambo nevű vietnámi veterán egy amerikai kisvárosba érkezik. Rendhagyó öltözete miatt pedig szinte azonnal felhívja magára a helyi serif figyelmét. A rend túlbuzgó őre szeretné megelőzni a bajt, így minden különösebb ok nélkül távozásra szólítja fel az idegent.

Raszputyin

Az HBO saját gyártású tévéfilmje a hírhedt orosz történelmi személyiség, Raszputyin életéről.

RED 2.

Pörögnek az akciók, repkednek a poénok: a szuper csapat nem is lehetne jobb formában. A stábhoz most két új szereplő is csatlakozott: Anthony Hopkins, aki az őrült tudós szerepében remekel, és Catherine Zeta-Jones, aki szexi orosz kémnőként toppan be Bruce Willis, azaz Frank Moses életébe.