asdf

Lexikon

Pain & Gain

Michael Bay (Transformers) fergeteges és látványos új akcióvígjátéka egy hihetetlen igaz történet alapján készült, Mark Wahlberg (Ted, Csempészek) és Dwayne Johnson (G.I. Joe: Megtorlás, Halálos iramban 6) főszereplésével.

Papás-Babás

Miután képtelen teherbe ejteni fiatal feleségét, Tommy összetoborozza a lökött haverjait, hogy visszalopják az egyetemi évei alatt egy spermabankba leadott örökítőanyagát.

Parajelenségek

Az óriási sikerű low-budget horror franchise első része, melyben egy házaspár bekamerázza a házát, hogy kinyomozzák a rejtélyes jelenségek hátterét.

Paranoia

Egy lebilincselő, feszült thriller Rubert Luketic, a 21-Last Vegas ostroma rendezőjétől, olyan sztárokkal a főszerepben, mint Harrison Ford, Gary Oldman, Richard Dreyfuss, és két fiatal feltörekvő színésszel: Liam Hemsworth-szel és a szexi Amber Hearddal.

ParaNorman

A formabontó és Oscar®-díjra jelölt Coraline és a titkos ajtót bemutató animációs stúdió, a LAIKA prezentálásában érkezik a PARANORMAN, ez a hátborzongatóan szellemes kalandfilm, amely az egész családot a székbe szögezi majd.

Párbaj

Ez a két Emmy és egy Golden Globe jelölésre érdemesített, gyors iramban száguldó thriller Spielberg első egészestés filmrendezése, melyben egy személyautó gyanútlan sofőrjét egy gonosz teherautó tartja rettegésben.