asdf

Lexikon

T.S. Spivet különös utazása

A kortárs francia mozi egyik legkülönlegesebb látásmódú rendezője, Jean-Pierre Jeunet, Reif Larsen népszerű gyerektörténeteit adaptálta vászonra világsztárok közreműködésével. A T.S. Spivet különös utazása igazi családi mozi minden korosztály számára.

Tabu

Egy temperamentumos idős hölgy, a szolgálója és Pilar, a szolid háziasszony egy emeleten laknak egy liszaboni házban. Amikor az idős hölgy meghal, a másik kettő összerakja az emlékekből a múltját. A történet szálai Afrikába vezetnek, egy különleges szerelmi történethez.

Tad Jones csudálatos kalandjai

Ezt a kalandot Indiana is megirigyelné!

Tágra zárt szemek

Dr. William Harford és felesége pszichológus. A New York-i elit tagjaként bejáratosak a legragyogóbb estélyekre. Az egyik karácsonyi partin Alice flörtölni kezd egy férfival, miközben a férje két szexis lánnyal enyeleg.

Tajtékos napok

Boris Vian a francia avantgárd irodalom megkerülhetetlen, ikonikus alakja. A Tajtékos napok című legendás regénye 1946-ban jelent meg, amely a szerelem mindent elsöprő erejét semmi mással össze nem hasonlítható módon mutatja be. A művet méltán emlegetik minden idők egyik legmeghatározóbb szerelmes alkotásának. Colin és Chloé történetét, a különleges látványvilágáról ismert kultrendező, az Egy makulátlan elme örök ragyogása című film Oscar-díjas rendezője, Michel Gondry vitte filmvászonra, akinek rendezésében lenyűgöző formában elevenedik meg Boris Vian fantasztikusan egyedi szürreális világa.

Take Shelter

Egy fiatal családapa állandó rémálmoktól szenved, amikben egy hatalmas természeti katasztrófa történik. A férfi bármi áron meg akarja óvni feleségét és kislányát, és közben elveszti a kapcsolatot a realitással - az álmok rátelepszenek az egész család életére.