asdf

Lexikon

A bíró

A Sherlock Holmes és a Bosszúállók főszereplője végre újra bizonyíthatja, hogy speciális effektusok nélkül is kivételesen nagy színész. A film forgatókönyvét A király beszéde írója készítette.

A búcsúkoncert

A búcsúkoncert Hollywood legnagyobb színészei közül kettőnek is igazi jutalomjátékot kínál. Az Oscar-díjas Christopher Walken (A szarvasvadász, Batman visszatér, A hét pszichopata és a si-cu) és Oscar-díjas Philip Seymour Hoffman (Capote, Charlie Wilson háborúja, The Master) karrierjük egyik legjobb alakítását nyújtják, mindketten imádták A búcsúkoncertet és a forgatást. Walken és Hoffman játszótársa a filmben a kétszeres Oscar-jelölt tehetség, Catherine Keener, valamint a fiatal brit színésznő, Imogen Poots. A zenét a Twin Peaks tévésorozat révén méltán világhírűvé vált Angelo Badalamenti szerezte. A búcsúkoncert szerepel az Europe Cinemas által ajánlott filmek listáján.

A bűn éjszakája

Ez az új thriller egy család sorsát követi nyomon egy éjszaka folyamán, négy embert, akikről kiderül, meddig képesek elmenni, hogy megvédjék magukat, amikor a gonosz külvilág betör az otthonukba.

A burok

Az Alkonyat-sorozat írója, Stephenie Meyer bestseller regénye alapján készült A burok, a közeli jövőben játszódik, amikor a Földet békés idegenek, a Lelkek foglalják el, és átveszik az irányítást az emberek elméje fölött. Az Oscar®-díjra jelölt Saoirse Ronan alakítja az utolsó emberi ellenállók egyikét, aki kétségbeesett küzdelembe kezd, hogy megmentse magát és szeretteit.

A cápa

Steven Spielberg örök klasszikusa egy vérszomjas cápáról.

A Cate McCall per

Tárgyalótermi dráma Kate Beckinsale és Nick Nolte főszereplésével.

A cég

Mitch éppen utolsó vizsgájára készül. Nagy jövő vár rá a jogi pályán, de legmerészebb álmaiban sem hitte volna, hogy éppen őt keresi meg egy nagy cég. Különös megtiszteltetésnek tűnik a visszautasíthatatlan ajánlat. A cég luxuskörülményeket biztosít számára.

A csajok bosszúja

A New Yorkban és a Bahamákon készülő vígjáték forgatása a paparazzik egyik kedvenc témájává vált az elmúlt hónapokban: egyre-másra kerülnek nyilvánosságra fotók az alig felöltözött három női főszereplőről: Cameron Diazról, Leslie Mannról és Kate Uptonról.

A csodabogár

Paolo szinte minden napját Gustino barátja bárjában tölti, egy Gorizia közeli kis faluban. Az ivás mellett a negyvenéves, nagydumás férfi egyetlen célja az életben, hogy visszaszerezze volt feleségét, Stefania-t, de vágya mögött a valódi tettek messze elmaradnak ezen a téren.

A csodacsapat

Március 28-án kerül a hazai mozikba A Csodacsapat című francia filmvígjáték José Garcia, Gad Elmaleh, Omar Sy, Franck Dubosc, Ramzy és Joey Starr főszereplésével. Aki a focit szereti ezt a filmet látnia kell!

A csodálatos Pókember

Pókember történetének második filmváltozata, mely Sam Raimi trilógiájánál sokkal jobban ragaszkodik az eredeti képregényhez.