asdf

Lexikon

40 és annyi

Judd Apatow író-rendező-producer (A 40 éves szűz) új vígjátéka a Felkoppintva két szereplőjének, Pete-nek (Paul Rudd) és Debbie-nek (Leslie Mann) a sorsát követi nyomon, kiváló humorral és emberismerettel tálalva a negyedik X felé közeledés minden ismerős nyűgét és komikumát.

47 Ronin

A látványos film oly módon kelti életre a lenyűgöző tájakat és a hatalmas csatákat, ahogy azt még ebben a műfajban sosem láthattuk.

8 milliméter

Amerikai thriller Nicolas Cage és Joaquin Phoenix főszereplésével.

80 nap alatt a Föld körül

Jules Verne világhírű regényéből készült minisorozat Pierce Brosnan főszereplésével.

9 hónap letöltendő

Elképesztő francia vígjáték egy várandós nőről, akinek fogalma sincs, hogy eshetett teherbe.

9-es terv a világűrből

Ez a valóban páratlanul egyedi film, Ed Wood Aranypolgára, valójában himnusz mindazokhoz, akik valaha is megpróbáltak létrehozni valami igazán értelmeset és maradandót- ám végül bődületesen mellényúltak.

A 23-as szám

Joel Schumacher lenyűgöző és izgalmas thrillerjében Jim Carrey játssza a főszerepet.

A bakancslista

Rob Reiner magával ragadó filmjében a két világsztár szívét-lelkét és minden furfangját beleadva ünnepli az életet, és bebizonyítja, hogy soha nem késő elkezdeni a mának élni.

A bárányok hallgatnak

Minden idők egyik leghátborzongatóbb thrillere öt Oscar-díjat nyert, köztük a legjobb film, a legjobb rendezés, valamint a legjobb férfi és női főszereplőnek járó díjat!

A beavatott

Veronica Roth világsikerű regénye alapján készült különleges hangulatú, rendkívül látványos, izgalmas akciójelenetekben bővelkedő sci-fi főszerepeiben Kate Winslet, Ashley Judd, Maggie Q, és olyan fiatal feltörekvő tehetségek, mint Shailene Woodley (Utódok), Theo James, Zoe Kravitz (X-Men: Az elsők), és Jai Courtney (Die Hard – Drágább, mint az életed) remekelnek.

A berni követ

Szász Attila tévéfilmje Kulka János főszereplésével.